Workshops

Workshops

Bedrijven en particulieren kunnen bij SasNzo terecht voor schilderworkshops waardoor de onderlinge samenwerking en teamspirit tot zijn recht komt.

U kunt natuurlijk ook met uw vrienden, collega’s, buren etc. komen om, of apart een schilderij te maken of een gezamenlijk schilderij te maken. Een persoonlijke cadeau is er niet!

Voor het volgen van een schilderworkshop bij SasNzo hoeft u geen ervaren schilder te zijn! Plezier in het schilderen staat bij ons centraal. Het gaat niet om de prestatie maar om de beleving.

U kunt bij ons alle kanten op. Zo kunt U aan het werk per team of individueel. Met een thema, een opdracht of een eigen creatie. Met grote doeken of juist met kleine. Met individuele kunstwerken of twee-, drie- of meerluiken. Kortom, de mogelijkheden zijn onbeperkt.
Het materiaal dat we gebruiken is hoogwaardige acrylverf vanwege de korte droogtijd.

We adviseren u graag om tot de beste invulling van uw schilderworkshop te komen. Of het nu gaat om een inspirerend en gezellig uitje of om een teambuilding activiteit. Zo organiseert u een bijeenkomst die gegarandeerd succesvol is.

Welke insteek u ook kiest, schilderen biedt een plezierige uitdaging die voor iedereen toegankelijk is. Met een resultaat om in te lijsten!

Een workshop op een andere of eigen locatie behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer u meer info hierover wilt hebben? Maak gebruik van het Contactformulier of bel me gerust.

M: 06-51895151